Literatura

Remont (wiersz)

Ally

Odrywam starą farbe ze ścian mego salonu
Odrywam....i uwierzyć nie moge że to boli
Jakbym miała ciężkom chorobe.
Te sciany to wszystko co mam
To na zmiane śmiech,rozpacz i ból.

Sufit-jako brzdąc patrzyłam nań...
Jak w zaczarowany krąg...

Ściany me to śmiech, radośc i ból
To także odbicia mego świata

Podłoga ma to moja wiekuista oaza...
Dla mych stóp
Pierwszy krok i pierwsze bum...

A teraz odrywam farbe
I już jej niem
Może czas na nowe wspomnienia?


dobry 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Magdalena 19 czerwca 2003, 16:42
przyjemny tekst w porównaniu z niektórymi tutaj naprawdę wartościowy.
Bstarad
Bstarad 18 stycznia 2007, 23:52
Boze nawet nie myslalam ze to jeszcze tu jest...tyle lat i zmian
przysłano: 21 stycznia 2009 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca