Literatura

cool (wiersz)

IgiX

zaślepiony formatem zielonego bożka
złoci opaloną w solarium szyję
aż garbaty

powoli
w trumnie marki BMW
płynie miastem
z kurwą...
co drugie słowo
i łapą za szybą

w kredowej koszuli
i najdroższym dresie

niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 lipca 2003

Inne teksty autora

analiza
IgiX
Z
IgiX
być
IgiX
inny
IgiX
***
IgiX
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca