Literatura

Kobieta Niczyja (wiersz)

Asik

odczucia Kobiety niczyjej...
Kobieta Niczyja

Kobieta Niczyja, nie ma się do Kogo przytulić...
czuje się samotnie...
Kobieta Niczyja żyje w świecie fantazji...
opentana marzeniami...
Kobieta Niczyja czeka...
aż On ją pokocha...

Kobieta Niczyja jest sobą...
...jest mną...
a ja czekam



dobry+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
jakas
jakas 29 czerwca 2007, 16:45
dla mnie - boskie !!
bo jakby o mnie
przysłano: 15 sierpnia 2003

Inne teksty autora

Kim jestem
Asik

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca