Literatura

Skrzydła (wiersz)

colld

nie mam skrzydeł
nie dostanę się do nieba

patrz
nie wyrosną

jestem tylko człowiekiem
nie mam skrzydeł

nie dostanę się do nieba
za daleko

patrz
zamknęli przede mną bramy

skazana
nie dostanę się do nieba

jestem tylko człowiekiem
nic ponad to

patrz
okradam anioły z ich boskości

marna to pociecha
jestem tylko człowiekiem

nie mam skrzydeł
nie dostanę się do nieba

patrz
zakłamane idee piękna

jestem tylko człowiekiem
nie mam skrzydeł

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 sierpnia 2003

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca