Literatura

u siebie byliśmy (wiersz)

Sznurowadlo

„u siebie byliśmy”

tu gdzie jestem
nie ma ciszy
bo mi dzisiejszość
mąci kanwę wspomnień

tu gdzie jestem
nie ma śmiechu
bo mi oczy pamięć
wiercą myślami na wylot

tu gdzie jestem
nie ma smutku
bo pióra tu lecą z nieba
bo włosy urosły korzeniem
bo serce szarzeje nocą
bo wszystko widzisz
bo mnie tu niema

słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 lutego 2009 (historia)

Inne teksty autora

Szary wiersz
Sznurowadlo
Matce
Sznurowadlo
przytuli cię matka
Sznurowadlo
jutro
Sznurowadlo
sen pijaczka
Sznurowadlo
Artyści poeci
Sznurowadlo
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca