Literatura

przytuli cię matka (wiersz)

Sznurowadlo

pełna jesienno-sennej
pogodnej melancholii
wznoszę do Ciebie
hymn dziękczynno-pochwalny

-za to, że mówisz
jak mnie nienawidzisz
-za to, że krzyczysz
na niewinnych ludzi
-za to, że bijesz
siostrę i braciszka
-za to, że kochasz
swego ego-bożka
-za to, że myślisz
tylko o sobie
-za to, że nie wiesz
że twą śmierć mam w głowie


dobry– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 23 sierpnia 2003

Inne teksty autora

Szary wiersz
Sznurowadlo
Matce
Sznurowadlo
jutro
Sznurowadlo
u siebie byliśmy
Sznurowadlo
sen pijaczka
Sznurowadlo
Artyści poeci
Sznurowadlo
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca