Literatura

Polna Miłość (wiersz)

sick

Kochałem cię,
Wielkimi burakami zachwytu.
Łanami zbóż zapomnienia.
Winoroślami podziwu...
Wszystko to...
Rozjechałaś traktorem swego spojrzenia.

słaby+ 21 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
opowieść zmęczonych ust 21 pazdziernika 2007, 08:38
nie wiem skąd te nikłe oceny innych, ale mi się podoba wrecz powiem że bardzo, bez niepotrzebnego patosu i pomimo że temat smutny to pijawił mi się uśmiech na mojej zrysowanej twarzy
zieloneciele
zieloneciele 27 pazdziernika 2007, 22:37
fajnie.krotko,zwiezle i na temat;)
Trzyczternascie
Trzyczternascie 19 listopada 2007, 16:57
rozjechałas traktorem spojrzenia?
to jak
wyrżnełaś mi dziurę delikatnym spojrzeniem.
eee nie fajne
Libra 2 marca 2008, 18:35
y... dziwne takie... ale co tam, mi się absurd zawsze podobał. ;)
przysłano: 30 czerwca 2000

Inne teksty autora

Gość
sick
10
Sick
Porażka
sick
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca