Literatura

cisza (wiersz)

Ereamael

..czyz nie jest tak?
Cisza

Cisza
Głucha postać
Zmęczonej kobiety
Smutnego mężczyzny
Śpiącego spokojnie dziecka
Nieboszczyka w trumnie
Tak cicha
Tak głośna
Pełna szmerów
Bzykania muchy
Szeptów zza ściany
Samotna
Zamknięta w pudełku wszechświata

(1997)

słaby 12 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 lipca 2000

Inne teksty autora

telefon
Ereamael
***
Ereamael
Noc
Ereamael
staruszka
Ereamael

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca