Literatura

Przyjaźń (wiersz)

Nightmeen

Chcialbym sie przekonac co myslicie na temat tego textu...
"Jeśli kóregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać, zadzwoń do mnie...
Nie obiecuję że Cię rozbawię, ale mogę płakać z Tobą

Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał nikogo słuchać, zadzwoń do mnie.
Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho...

Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze...Przybiegnij do mnie bardzo szybko
Moge Cię wtedy potrzebować..."

wyśmienity– 25 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
david 27 grudnia 2003, 01:22
ciekawy, ale ja na twoim miejscu dodal bym z dwa wersy
Turkusik
Turkusik 8 listopada 2006, 04:36
wrzuszajace. Nie kazdy potrafi napisac wiersz tak prosty, prawdziwy i skomplikowany jednoczesnie.
przysłano: 23 lutego 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca