Literatura

Przyjaciel mój (wiersz)

Agataeye

to dla Macieja, mojego przyjaciela ...
płaczę
opieram głowę o ławkę
obejmujesz mnie
dotykasz delikatnie moich włosów
pocieszasz
patrzę na Ciebie
rzucasz mi pocisk miłości
wybuchamy śmiechem


* * *
leżę na miękkim materacu
życia
staram się go nie przebić
zbyt ostrym paznokciem
przeznaczenia

słaby+ 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 11 lipca 2000

Inne teksty autora

Sama
Agataeye
Cierpliwość
Agataeye
~~~~
Agataeye
Angel Dust
Agataeye
Złość
Agataeye
Pragnienie
Agataeye
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca