Literatura

Żal (wiersz)

Agataeye

to o Nim.....i ..tylko..Nim
kiedy patrzę w Twoje oczy
czuję Żal
bo tak naprawdę
wcale Ciebie nie ma
nie mogę Cię dotknąć
Twoja sylwetka rozpływa się
przed moimi oczami
wyciągam dłoń

znikasz...

widzę Twój uśmiech
jest mi ciepło
uśmiecham się do Ciebie

znikasz...

lecz wiem że niedługo
znowu Cię zobaczę
dotknę Twoich rąk
odwzajemnię uśmiech
a Ty nie odpłyniesz...

słaby 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 12 lipca 2000

Inne teksty autora

Sama
Agataeye
Cierpliwość
Agataeye
~~~~
Agataeye
Angel Dust
Agataeye
Złość
Agataeye
Pragnienie
Agataeye
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca