Literatura

Komercja nie... a jednak tak (wiersz)

Tak Sobie Jestem ( teenage.riot )

Nienawidze komercji... a ona jest tak wszechobecna... ogarnia nas... otacza... jest od nas silniejsza.
Komercja naokoło, komercja naokwadrat,
Komercja wszędzie, a bogaci tobą gardzą,
Kręcisz się i wywijasz między komercji szponami,
Szukasz przyjaciół, lecz nie znajdziesz ich między nami,
Musisz się stać jednym z nich,
Musisz się stać jednym z nas,
Musisz zrozumieć komercje,
Bo to komercji czas.

słaby 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 lipca 2000

Inne teksty autora

Cisza
Tak Sobie Jestem ( teenage.riot )
Stosunek
Tak Sobie Jestem (teenage.riot)
Dwa i pół... truskawek
Tak Sobie Jestem ( teenage.riot )
Pustka źródłem
Tak Sobie Jestem ( teenage.riot )

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca