Literatura

*** (wiersz)

little_devil

Jestem poeta…
Czy moze to…

Ptak tworzy poezje swoim spiewem…
Kwiat tym ze zakwita…
Woda tym ze plynie…
Slonce tym ze swieci…
Tecza tym ze sie mieni kolorami…
Wiatr tym ze wieje…
TY tym ze jestes…

A moze to jednak ja jestem poeta?
Dlatego ze potrafie to wszystko zauwazyc?



słaby 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 28 lipca 2000

Inne teksty autora

Zrozumienie?
little_devil
****
little_devil
tatuaze
little_devil
**
little_devil

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca