Literatura

... (wiersz)

vampka

co sie dzieje po badaniu siebie
kowadło spadające na głowę z siłą powagi twarzy białej stokrotki
kontakt z pozacielesnym/śródcielesnym władcą tak właśnie się przedstawia
antonim mnie jest mną samą
fala falująca siebie samą

brak zimnawego ksieżyca
jego władczego haka z zawieszoną na nim taflą morza

flądra wiedziała

słaby 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Snail
Snail 16 marca 2007, 17:25
przecudne jak wszystkie Twoje wiersze.....
przysłano: 1 sierpnia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca