Literatura

xxx (wiersz)

Mr.Mojo

O to przybył Król Jaszczur by dokonać srogiej zemsty na „Wężowej głowie”
Królowej krainy absurdu, halucynacji zwanej rzeczywistością.
Odwróć się!?
Spójrz w twarz mordercy –Twoich braci i sióstr-zwanej twoją matką.
Jad nienawiści sączący się z jej oczu zatruwa nagie, nienarodzone embriony Twoich myśli
Ukrytych głęboko w twoim wątłym jestestwie
Po kolejnej bitwie nocy z dniem
Wzejdzie Czarne słońce na różowym nieboskłonie Twoich chorych myśli
I zrozumiesz wtedy, że to już...
O to przybył Król Jaszczur!
Przebudzisz się w Głębokim Śnie, zbudzony trzepotem skrzydeł motyla
Uwięzionego w twoich myślach.

O to przybył Król Jaszczur!

Przebudzisz się w Głębokim Śnie i spojrzysz w twarz.

Spojrzysz w twarz mordercy w lustrzanym odbiciu Jego myśli.

I zrozumiesz wtedy, że to już...

O to przybył Król Jaszczur!

I weźmiesz nóż

Największy

I przebijesz się

Przez wątłe ciałko...

I zabijesz ją

I zrozumiesz wtedy, że to już KONIEC

O to przybył Król Jaszczur by dokonać srogiej zemsty na „Wężowej głowie”
Królowej krainy absurdu, halucynacji zwanej rzeczywistością...

słaby 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 sierpnia 2000

Inne teksty autora

xxx
Mr.Mojo
xxx
Mr.Mojo
xxx
Mr.Mojo
xxx
Mr.Mojo
xxx
Mr.Mojo
xxx
Mr.Mojo
xxx
Mr.Mojo
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca