Literatura

tańcz Miła (wiersz)

Dominik (Olorin)

z fascynacji Twardochem i kobietami.
tańcz Miła
tańcz dla mnie
gdy patrzy i gdy nie patrzy świat

i pijmy

tańcz Miła
tańcz dla mnie
żebym miał dla kogo śpiewać i grać

do dna

słaby– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dominik (Olorin) Koza 24 czerwca 2004, 03:16
wyslane przypadkiem jeszcze poprzez stare konto, nowe to 'dok'.

pozdrawiam,
Autor.
not4u
not4u 24 czerwca 2004, 09:36
izwinitie malczik, ale jedzie mi tutaj nachalnie twórczościa ich troje.
dok
dok 24 czerwca 2004, 12:10
Ich Troje? takie komentarza sie nie spodziewalem... heh ;-]
kussi
kussi 25 czerwca 2004, 12:27
no, kiepsciutko :(

pozdrawiam,
kussi
Justyna 29 czerwca 2004, 23:45
na wiersz za mało poezji, na piosenkę za krótkie. wnoszę o dopisanie jeszcze trzech zwrotek w tym stylu i dobranie sobie muzyka do zespołu.
przysłano: 7 kwietnia 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca