Literatura

**** (wiersz)

little_devil

Pamietam jak wiatr
platal nasze wlosy
kiedy zlaczeni pocalunkiem
stalismy w parku…

Pamietam Twoj usmiech
gdy wiatr lopotal
w zaglach nad naszymi glowami
w letni, cieply dzien…

Teraz wiatr pedzi ulicami
juz nie mam wlosow
ktore moglby sie platac
nie ma tez tych z ktorymi sie plataly…

Usmiech zakwita na mych ustach
kiedy dzis widze
biale zagle wypelnione wiatrem…
I wiesz? jestem wolny jak one


Sydney, 02.08.2000




słaby 7 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 sierpnia 2000

Inne teksty autora

Zrozumienie?
little_devil
tatuaze
little_devil
***
little_devil
**
little_devil

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca