Literatura

x (wiersz)

x

x
x

niczego sobie+ 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
courtney 15 lipca 2004, 21:19
uuuuu.. powiało homoseksualizmem.. i tylko ten koniec taki zaskakujący.. ;)
Misha 16 lipca 2004, 12:35
rymowanka :) bardzo dobra
napisana pod wpływem natchnienia, troszkę chropowata w niektórych momentach, ale widocznie taki masz styl. Podoba mi się.

pozdrawiam .Misha.
Misha 16 lipca 2004, 15:53
Wiesz co, zmieniam zdanie na temat tego wiersza.. przeczytałem go jeszcze kilka razy..
jest zajebisty.. (naprawdę dobry kawałek)

oceniłem Cię za pierwszym razem na bardzo dobry, ale jakbym teraz miał wystawić ocenę, oceniłbym na wyśmienity

gratuluję

pozdrawiam .Misha.
baroš
baroš 18 lipca 2004, 12:13
miłość różne ma odsłony... za takie wydanie dam 3+.
irisHma
irisHma 25 lipca 2004, 01:00
Dla mnie to jest pastisz. Naprawdę się uśmiałam, szczególnie po końcówce. Wielkie dzięki...Naprawdę. Ja osobiście wyczuwam w tym ironię, drwinę i arogancję. Nie jest to może dzieło na miarę Wszechświata, ale przynajmniej miła odkocznia...Pochwalam zakończenie. Nie dlatego, że jestem homoseksualna, ale dlatego, że jest odważna i wprowadza nam do Wywroty nowy element...Nie przyjmujcie świata tak dosłownie! NAprawdę udany pastisz...:)
przysłano: 15 lipca 2004

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca