Literatura

Graffiti z Ogrodowej (wiersz)

Adam Ziemianin


"Ala ma kota
i Andrzeja"
"Love kota Ali
jest taki puszysty
- Andrzej"
"Gazem do socjalizmu"
"Sylwek Stalone
jest dupkiem krajcowym"
"Ewa daje każdemu"
"Przebrała się miarka"
"Piję nawet ``brzozową'' ''
"Nie mogę żyć
bez tej suki - Renaty"
"Mam w dupie
małe miasteczka"
- na Ogrodowej
nawet poezja Bursy mieszka

słaby+ 18 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Jagna 23 czerwca 2006, 22:46
taki styl nie trafia do mnie nie trafia
dairt
dairt 27 czerwca 2006, 10:20
urywki, fragmenty - ale jakie rzeczywiste...
Może nie w tej stylistyce,
ale lubię mocne 'sukowe' akcenty...

'no bo ta suka mnie prowokowała'
aiife 7 lipca 2006, 21:23
troche pomieszane ale ok :)
aiife 7 lipca 2006, 21:24
troche pomieszane ale jest ok :)
kiuu 29 lipca 2006, 20:08
to powinno byc w kasyce chyba?
iwa
iwa 4 grudnia 2006, 08:20
taki wiersz (a wogółe czy to można nazwać wierszem) sama bym napisała.
Musisz się bardziej postarać jak chcesz się wybić dalej:(:(
sobol
sobol 6 lutego 2007, 17:36
kurwa umieszcze wasz jebniety wierszyk w mojej pracy maturalnej
przysłano: 20 kwietnia 2009 (historia)

Inne teksty autora

Kochanie
Marcin Świetlicki
miłość
Gunter Grass
Elza
Louis Aragon
Bądź mi
Rafał Wojaczek

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca