Literatura

taka normalna zwykła wiara w cud (wiersz)

ew

"z dwu jedynek zrobić jedną niepodzielną dwójkę " skonała kropka nad ypsylonem wiara w cud ludzki jest nieistnieniem i spoza czasu snem niespełnionym moc obejmuje mgliste marzenie anioły skąpią swoich uśmiechów skrzydłami szarpią marzeniom oczy diabeł im skropił lica oddechem walka o kropkę jeszcze się toczy jeśli mi podasz swą dłoń zmęczoną wyrwiesz mnie grzechom już bezpowrotnie inaczej – wchłonę ciebie przed zgonem nikt przecież nie chce umrzeć samotnie..

niczego sobie– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
yah
yah 12 września 2006, 08:11
po konsumpcji sliwek od sasiada stalem sie niemalze Twoim fanem. ale ten utwor jednak jakos mi nie pasuje. odczuwam go bardziej jako troche chaotyczny zlepek zwrotow, metafor i to momentami balansujacych na granicy banalnosci.

tym razem jestem na nie.
pozdrawiam
yah
ew
ew 12 września 2006, 08:29
:)))))
coraz bardziej mi się tu u Was podoba:) nigdy nie zrozuzumiem na czym to polega , ale na innym portalu ten tekst wypad mi jako jeden z najlepszych :)
A ja sobie tu zostanę z Wami i spokoju Wam tak szybko nie dam :)
O!
estel
estel 12 września 2006, 14:28
zostan. tu jest fajnie. :)
przysłano: 27 kwietnia 2009 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca