Literatura

Ja i moja miłość (wiersz)

Aleksandra

LITERÓWKI
Zamknięta w pułapce miłości
Szukam wyjścia, ucieczki...
Chcę już odejść, odejść
Od nie spełnionej mej miłości
Zamknięta w labiryncie
Chcę chodź na chwilę
Wspomnieć Twój dotyk
Słyszę gdy szepczesz
A Ty nie słyszysz
Nawet gdy krzyczę...
Oddałam wszystko
By ofiarować Ci siebie
Skończyć z tym?
Tak nie wiele potrzeba...
Nie, nie wytrzymam!!
Zburzę mur, który nas dzieli
Wt ule się w Twe ramiona
Jak dawniej
Jak kiedyś
Trochę się zmieniłam
Przy Tobie
Przez Ciebie
Dla Ciebie

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 1 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Który raz
Aleksandra
Ostatni raz
Aleksandra
Dla niego
Aleksandra

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca