Literatura

czasami (wiersz)

Inka

taka tam sobie moja pisanina :)
czasami mam uśmiech na twarzy,
czasami w oczach mam łzy ,
czasami życie jest piękne,
czasami ranisz i Ty...

czasami mam chęć skoczyć z mostu
a czasem bardzo chcę żyć,
czasami jest ciężko, jest trudno
lecz czasem warto tu być.

nigdy nie mówisz, że kochasz
za często mówisz, że chcesz
nigdy nie chciałeś być słaby,
a może tak właśnie jest?

myślisz, że życie nie mija
mówisz " mój czas w miejscu stoi"
wierzysz, że jesteś odważny
a przecież czegoś się boisz...

I patrzysz ze strachem w oczach
na dni, co uciekły Ci znów
błędy powtarzasz te same,
czasami.... a brak mi już słów

wyśmienity 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Dominika
Dominika 2 marca 2007, 21:58
Wiersz naprawdę świetny, oby takich więcej :)
estel
estel 3 marca 2007, 00:29
no i słów chyba zabrakło w wierszu. a raczej ich mocy.
rymowaniec na siłę, szkolny taki. nie broni się.
pozdrawiam
przysłano: 2 marca 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca