Literatura

Tylko mnie kochaj (wiersz)

mona

(wiersz nie nawiązuje do żadnej polskiej komedi ;)) na wstępie proszę o nutkę ironi ;)
Nie myśl o czasie
Nie przejmuj się ludźmi

Kochaj tylko mnie

Całuj i tul
dniami i nocami

Zaabsorbuj sobą
każdą cząstkę
mojej świadomości

Nie wierz pustym prawdom,
koniec nie nastąpi
a miłość wykarmi się nami

Nie przejmuj się logiką
i prawdopodobieństwem
szczęśliwego życia

Na początek
po prostu mnie kochaj


Twój Pragmatyk

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
kussi
kussi 4 marca 2007, 11:30
Skoro nie nawiązuje, to po co cudzysłów okala tytuł?
estel
estel 23 marca 2007, 11:44
nie nawiązuje ale narzuca się niemiłosiernie. :(
może go trochę pozmieniać...?
AGNIESZKA
AGNIESZKA 2 sierpnia 2007, 20:12
BARDZO LADNY CHOC NIE PRZEPADAM ZA BARDZO ZA RYMOWANKAMI A TEN WIERSZ MI SIE BARDZO SPODOBAL.LUBIE CZYTAC WIERSZE I PISAC ALE PISZE PRZEWZANIE O SMUTKU KTORY MAM W SRCU.POZDRAWIAM AGNIESZKA.
przysłano: 2 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

* ja romantyczna
whiteshrew
* autoportret
whiteshrew
*a za oknem motyle
whiteshrew
* a za oknem motyle
whiteshrew
* cztery kąty *
whiteshrew
* nieostro *
whiteshrew
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca