Literatura

Dla Bartka (wiersz)

Malutka

Patrze sie w niebo
widzę jedną gwiazdeczke
Myślę o Tobie
Ślę do niej jedno życzenie
Proszę ją, błagam,
żebyś do mnie wrócił.
Chcę, żeby było tak jak kiedyś.
Wiem, że nie chcesz.
Nie chcesz spróbować
kolejny raz.
Nie chcesz dać mi
jednej jedynej szansy,
ktorej bym nie zmarnowala,
tak jak ty zmarnowałeś szanse
dostane ode mnie.
Było ich dużo,
bardzo duzo.
Nie wykorzystałeś
zadnej z nich.
ostatnio dałeś mi
ponownie nadzieje,
ale odebrałeś mi ją
bardzo szybko.
Piszę ten wiersz,
żebyś sie dowiedzial,
że sie nigdy nie poddam
i będe walczyć tak jak
walczylam przez ostatnie miesiace
wiesz, że bardzo w ciagu nich cierpiałam
wiesz jak bardzo mnie raniłeś.
Myślałam, że chcesz naprawić,
że chcesz żebym zapomniala o tamtym czasie
lecz ty chciałeś sie mną zabawić.
znowu chcialeś żebym była twoja zabawka.
Wiesz, że dla Ciebie
zrobię wszystko i to wykorzystałeś
wiedziales że zrobie wszystko
zeby cie odzyskac.
mimo tego że bardzo cierpie
nadal Cie Kocham
i to sie juz nigdy nie zmieni
Bardzo brakuje mi smaku twoich ust
bicia Twojego serca
Poprostu Kocham Cie Bartek
i ten wiersz jest i bedzie tylko dla ciebie.

fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kasia 7 marca 2007, 21:15
a gdyby tak przerobić to na list, taki prywatny i wysłać do Bartka i nikomu nie pokazywać, nie chwalić się, nie publikować? taki prywatny kochaniec listowny??:))
estel
estel 7 marca 2007, 21:18
czy wiesz ile razy napisałaś w wierszach słowa "kocham Cię"?
za dużo.
+ literówki
przysłano: 7 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Już nie kocham
Malutka
żyletka
Malutka
Dla M
Malutka
Dla B
Malutka
Chwile
Malutka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca