Literatura

Palące świeczki (wiersz)

Malutka

LITERÓWKI
Patrząc na palące się świeczki widzę twoją postać,
nie potrafie przestac o tobie myslec
bo wciaz jeszcze dla mnie wiele znaczysz
jestes kims wiecej niz tylko zwyklym przyjacielem
mowilam ze sie pogodzilam ze nic nie bedzie
ale klamalam bo nie potrafie
nie potrafie przestac cie kochac
nie potrafie zapomniec tych chwil, tego tańca
tego co bylo, tych rozmów
teraz sie zmienilam, przemyslalam wszystko
i wiem ze zrobie wszystko zebys sie dowiedzial
jak bardzo Cię Kocham

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Kasia 7 marca 2007, 21:19
Malutka jestes jeszcze mloda i pewnie za miesiac, rok, dwa przejdzie Ci:)) wiec glowa do gory i zyj tak abys niczego w zyciu nie zalowala:)).. i pamietaj słowo 'kocham' ma ogromną moc, więc szanuj je, tak jak siebie samą:)<br>
wiersz mi się nie podoba, masło, maślane
przysłano: 7 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Dla Bartka
Malutka
Już nie kocham
Malutka
żyletka
Malutka
Dla M
Malutka
Dla B
Malutka
Chwile
Malutka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca