Literatura

*** (wiersz)

princez.

Ty nie znasz treści mojego smutku
Ty nie wiesz, jak słone są me łzy
Ty nie wiesz jak bardzo cię kocham
I kim dla mnie jesteś
Nic już nie ma
Nie ma nawet bólu
Cierpienia też nie ma, nie ma nic
A jednak COŚ jest
Jesteśmy my..
Toczy się sekunda po tarczy zegara,
jak toczy się Ziemia po słońca orbicie
I nie ma końca
w tej wędrówce,
Jak nie ma końca w prawdziwej miłości

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 14 marca 2007, 07:45
bardzo banalnie , niec interesujacego w tekscie nie ma . Takie osobiste wyznania nie zakołują postronnego czytelnika .Musisz chyba poszukać tematów do pisania , czegoś ciekawszego
przysłano: 10 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

Bezsens
princez.
Ucieczka
princez.
Marzenie
princez.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca