Literatura

sam (wiersz)

facio

wciąż jestem sam ,sam we własnej otchłani
w mym ręku nie ma nic-władzy, pieniędzy ani
nawet mojego życia, tylko ból cierpienie i strach
jednak widzę nas razem w mych najskrytszych snach
widzimy się co dzień wśród tłumu obcych nam ludzi
na wzrok się spotyka a potem odchodzisz
i znów jestem sam

wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 29 marca 2007, 21:39
'na wzrok' - to się domyślam 'nasz wzrok'?
przysłano: 12 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

...
facio
do A.
facio
noc
facio

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca