Literatura

* * * ... R'n'D (wiersz)

generacja NIC

zło - stłamsić w zarozdku...
/ Tato, kim jest ten pan
Z agrafką w uchu? /
Pytał Grzesiu swojego prawnego opiekuna
/ To wróg narodu polskiego /
Odpowiedział z dumą biało-czerwony krawat
/ A ja też chcę takie spodnie i buty /
/ Nie, synku, tobie ogolimy głowę /
/ Tatusiu!... /
Krzyknął rozpaczliwie Grzesiu
/ Nie chcę!... /
I rozpłakał się cichutko

22.05.2006

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
yah
yah 29 marca 2007, 21:27
forma zaciekawia ale całość rozczarowuje. dość oczywiste prawdy nawet ubrane w nietypową formę nie za bardzo sie przebijają.
na nie.
pozdrawiam
yah
przysłano: 17 marca 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca