Literatura

obco (wiersz)

talula

Ściszyłam cię
bez pośpiechu idę ulicą
przyglądam się ludziom
i raduje mnie ich obcość,
inność
a oni milczą.
Nic nie wiedzą o mnie
że kocham Cię niebezpiecznie
a bezimiennie
i Ty odejdź teraz jako nieznajomy

niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 29 marca 2007, 08:18
dla mnie tylko pierwszy wers , reszta oklepana niestety i jakieś zwichnięcie końcówki sie stało . Wiele uczuć i samotności , chęci ucieczki od wszystkiego , ale to za mało ..
pozdrawiam
przysłano: 18 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca