Literatura

Pani (wiersz)

Hubert

dla Mojej
... i muszę Pani coś wyznać.
bo ja nie wiem, jak to jest,
że My, że ja i Pani...
tak razem, obok siebie?
bo kiedy Pani mnie
łapie za rękę, coś czuję.
jakby dreszcze jakieś, czy coś.
nie wie Pani co to?
a jak dotykam Pani ust,
to świat wiruje mi przed oczyma
i ja ani trochę nie wiem, jak.
może Pani w końcu odpowie?
Słucham? Ja Panią też kocham.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 19 marca 2007, 09:39
mnie się nie podoba , sama forma lekkiej rozmowy jest ok , ale technicznie jest niedobrze . zamiast przecinków proponuję przewersowanie , wielkie litery wywalić , wielokropki i pytajniki równiez i dać czytelnikowi pole do własnej interpretacji
Hubert 19 marca 2007, 16:25
się muszę zgodzić, poprawię, przerobię i wrzucę
przysłano: 18 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora

cicho
Hubert
Pani #2
Hubert
Wieczór
Hubert
Codziennie
Hubert

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca