Literatura

Kłoda (wiersz)

f

to bardziej piosenka niż wiersz
Zdrętwiała mi noga
i nie mogę wstać
Zdrętwiała Ci ręka?
nie dasz rady dźgać!

Wydłubali mi oczy
I nie widzę nic
Wołałem pomocy
Gdzie teraz Twój wstyd?!

Wyzbyłem się słuchu
By móc pokazać im
Jak kamieniem być
I nie słyszeć nic

Zaszyją mi usta
Już nie powiem nic
Pamiętaj te słowa
Móc to znaczy żyć

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 9 kwietnia 2007, 14:32
to w takim razie do piosenek może wkleić?
przysłano: 28 marca 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca