Literatura

Mój świat (wiersz)

Ola

Mój świat zamknięty w szklance wody
Mój świat odliczony kroplą porannej rosy

Mój świat...
Mój azyl...

Mój świat to nie cegła czy krzesło
Mój świat to nie łóżko czy drzewo
Mój świat to nie cztery ściany
Mój świat to nie stół czy fiat mały

Mój świat to kartka, długopis i cisza
Mój świat to chwilowa myśl zapisana w słowach
Mój świat to cisza krzycząca
Mój świat to ja...

wyśmienity 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
estel
estel 9 kwietnia 2007, 14:36
męczą te powtórzenia, te rymy też nie są najszczęśliwsze.
Twój świat na pewno jest ciekawy, to pokaż go też ciekawiej, bo w taki sposób nuży.
pozdrawiam
wywrota
wywrota 18 kwietnia 2007, 10:16
niesamowity wiersz,nie zważaj na ....
wielcy poeci też tak zaczynali i w ich wierszach jest wiele powtórzeń .
przysłano: 8 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca