Literatura

Rozterka (wiersz)

Keysi

Chcę przeżyć wszystko raz jeszcze,
Aby cieszyć się chwilami,
Które napawały nas radością.
Chcę czuć to co czułam,
Będąc w Twych opiekuńczych ramionach.
Chcę myśleć o chwilach,
Które wciąż czekają na spełnienie...
Lecz to wszystko staje pod znakiem zapytania,
Gdy muszę wybrać-
Dać Ci drugą szansę czy zapomnieć o Tobie.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 11 kwietnia 2007, 10:23
bardzo prostolinijna ta Twoja rozterka , za mało wiersza w wierszu - tak bym powiedziała. Wielokropek w środku drażni , ale nie to jest najważniejsze , lecz fakt , że masz coś do powiedzenia , tylko wprawy w poruszaniu się po słowach musisz nabrać - to jest do nadrobienia , więc głowa do góry .
pozdrawiam
przysłano: 9 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Oczekiwanie
Keysi
Śmierć
Keysi
Brzmienie
Keysi

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca