Literatura

Po co? (wiersz)

Bartłomiej Bianketti

literówki
Po co tutaj być?
Po co na tym świecie żyć?
Poco marzyć jeżeli marzenie
nie spełniają się .

Kolejny smutny mija dzień ,
a ja widzę tylko swój cień .
Nawet odbicia w lustrze nie mam ,
Już nie długo swoje życie oddam .
a byś uwierzyła w to co mam na serca dnie.
A gdy już mnie na wieczność stracisz ,
to zatęsknisz i pokochasz mnie .
Napisany 2007.04.16

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 18 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Gdy ZAPłACZESZ
Bartłomiej Bianketti
Po co?
Bartłomiej Bianketti
Jestem
Bartłomiej Bianketti
Ksiu
Bartłomiej Bianketti
Czas Pożegnania
Bartłomiej Bianketti
Po co?
Bartłomiej Bianketti
Dla ciebie
Bartłomiej Bianketti

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca