Literatura

Zmartwychwstanie (wiersz)

Mazurz189

Panie kiedy znalazłem się na życia dnie ,
ty nie odepchnąłeś mnie .
Chryste to dziś na Golgoty szczycie ,
oddałeś za mnie swoje życie .

Dziękuje ci panie z twoją miłość ,
i trzeciego dnia zmartwychwstanie .

Oraz za talenty którymi mnie obdarowałeś ,
i za nowe życie które mi podarowałeś .
Napisany 2007.04.07

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 19 kwietnia 2007, 13:45
nie , tych rymów się nie da strawić , wybacz , ale to taka Częstochowa , że to aż boli
przysłano: 18 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Gwiazdy
Mazurz189
Gwiazdy
Mazurz189
Gwiazgy
Mazurz189

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca