Literatura

Chwila (wiersz)

Mazury189

bł. ort.
Kolejna godzina z życia uciekła ,
przypominam sobie że w moim życiu ,
była wspomnień chwila.
Już przebyta przez zemnie,
kolejnej życiowej drogi mila .

Nie potrafię zapomnieć o tobie aniele
powiedz jak zapomnieć mam chwile.
Spędzone z tobą a było ich wiele mój aniele.
Napisany 2006.06.16

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

życiowy rejs
Mazury189
Gwiazdy
Mazury189

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca