Literatura

*** (wiersz)

aaadejwid

heh;/................................... bł. ort.
czekaj na mnie w każdej chwili
pragnij mnie i tylko mnie
Ciągle w ucho szeptaj Kocham
Wiecznie przy mnie tylko bądź
Nie patrz na nic lecz tańcz ze mną
Zatańcz ze mną w świetle gwiazd
Urwij zmysły wyproś myśli
tylko w moje oczy patrz
stąpaj bo granicach ziemi
tak jak by nie istniał świat
i mnie całuj tak doniośle
aby w usta śmiał się świat.
Zatańcz ze mną wieczny taniec
Zgaś te lampy oprócz gwiazd
zostaw tylko tamta jedna
która na nas świecić ma....

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Ostatni
aaadejwid
Upadek
aaadejwid

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca