Literatura

Upadek (wiersz)

aaadejwid

literówki
Zagubioby w otchłani mysli
płynę w tętnicy nadziei
głodny codziennego chleba
głodny codziennej miłosci
żarłok współczesnego życia
odmieniec kroczący drogą
cierń na każdym drzewie
cień przy kazdym blasku
Zadrapany przyz kły niekochania
Deptany przez obojętność
staje a nogi za cięzkie
za cięzkie by iść
Starch za wielki by sie cofnąć
By obejzec sie placy
Boje sie żyć.....

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Ostatni
aaadejwid
***
aaadejwid

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca