Literatura

kiedy myślę o tobie (wiersz)

Trynity34

Ech.... Pamięć jest darem ale bywa przekleństwem.
jestem wodospadem
kwitnącą łąką
drzewem
w którego konarach
śpiewają skowronki
wiatrem znaczeń
zaplątanym we włosy
deszczem
łzą w deszczu
strumieniem szemrzącym
miłosne historie
bzem pachnącym
białą lilią
jestem
otwartą księgą
w której ty
zapisujesz nowe strofy.

słaby+ 14 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 27 kwietnia 2007, 09:08
ładnie z tym wiatrem znaczeń :)
gggg
gggg 7 maja 2007, 23:12
zal i nyndza... dajcie spokoj kijowy text... ogolnie mi sie nie podoba;)
przysłano: 21 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Czas ciszy
Trynity34
O świcie
Trynity34
O świcie
Trynity34
O świcie
Trynity34
O świcie
Trynity34
O świcie
Trynity34
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca