Literatura

ostatnie słowa.. (wiersz)

belunia

Pomyśl czasem o mnie
o samotnej opuszczonej istocie,
która próbuje ułożyć swe życie
niestety na kruchym lodzie.
Nie jest cholerną egoistką
nie myśli tylko o sobie
swe myśli kieruje ku innym,
w szczególności ku Tobie!
Chce dla Ciebie tego,czego
sama nie miała,
mówi to dopiero teraz,
bo wcześniej się bała.
Bała sie odrzucenia i samotności
lecz teraz wie że nie ma szczęścia
bez miłości...
Na pożegnanie powie że przykrych
czynów żałuje, i padną jeszcze dwa słowa
"przepraszam i dziękuje!"

dobry– 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
.........................................
......................................... 28 kwietnia 2007, 13:39
takie se.......................................
przysłano: 21 kwietnia 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca