Literatura

ubrałam swój sen (wiersz)

talula

dałeś mi sen.
Znalazłam w kącie
czekające na mnie kredki.
Zieloniutka z wielkimi oczami
i czerwona
jak wieczorna kula słońca.

Rano ukradłam
spojrzenie żonkili.
Zabrałam je na spacer

niczego sobie– 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 24 kwietnia 2007, 12:26
podoba mi się ton w jakim utrzymany jest wiersz , podobają mi się kolory i poranna kradzież spojrzeń
nF
nF 27 kwietnia 2007, 00:25
Haiku? Absurdalne, miłe.
przysłano: 22 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca