Literatura

Dylemat (wiersz)

Nika

literówki
Chce Cie pocalowac
Chce Cie przytulic
Lecz ty masz sie do kogo tulic
Jestesmy przyjaciolmi
przyjazn prawdziwa
Oby przez to wyznanie
sie szybko nie skonczyla
Juz za dlugo to w sobie dusze
Ale dla Ciebie zyc musze
Co mam zrobic pomusz mi
Lecz zostanmy przyjaciolmi
Swoja dziewczyne kochasz mnie nie
Jest mi smutno bo ja kocham Ciebie
Moze kocham to zaduze slowo
W twoim wykonaniu liczy sie to i owo
Jednak im dluzej Cie znam
tym bradziej Ciebie kocham
Nie gniewaj sie za to
bo serce nie sluga
i Ciebie takze nie POSLUCHA!!!

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 kwietnia 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca