Literatura

PAT (wiersz)

pokrzywkaa

z C4 na D6
z D6 - E7
czarnym na białe
z białego na czarne
opracowaną strategią
wyeliminować pionki przeciwnika
bez kolorytu, w skrajności
zerojedynkowa moralność
wydawane szeptem autokomendy

odkąd pamiętam
dobrze - cukierek
źle - nie ma cukierka

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
29 kwietnia 2007, 19:46
takie... dziwne jakieś...
ew
ew 10 maja 2007, 09:31
na planszy szachowej wiele się dziej , jak w życiu - i tu plus za pomysł . nad wykonaniem jednak pomyśl
przysłano: 29 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

jak na lekarstwo
pokrzywkaa
blue
pokrzywkaa
pod nocnym motylem
pokrzywkaa
Kochanemu
pokrzywkaa
OWOC
pokrzywkaa
Boski Wizerunek
Wiliam Blake

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca