Literatura

*** (wiersz)

Karolina(Yoshi)


fatalny+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 6 września 2000

Inne teksty autora

Confiteor
Stanisław Przybyszewski
Ranny wiersz
Rafał Wojaczek
Piosenka bohaterów VII
Rafał Wojaczek

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca