Literatura

chęć (wiersz)

zielony.żabol

smutne. w tym problem.
Mówisz.
Nie krzyczysz,
nie masz siły

Patrzysz.
Nie widzisz,
nie masz powodu

Uderzasz
Nie dotykasz,
nie ogrzewasz

Uciekasz.
Nie odchodzisz,
nie rozumiesz

Drzwi pozostają otwarte,
łóżko zaścielone

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Arek Janicki
Arek Janicki 8 maja 2007, 00:17
niestety brak polotu.
przysłano: 30 kwietnia 2007 (historia)

Inne teksty autora

Różnica wieku
zielony.żabol
trudne słowo
zielony.żabol
wiązanie
zielony.żabol

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca