Literatura

Magia (wiersz)

Anna

[dodany dwa razy]
Dziś wiem, że do Tanga trzeba Dwojga...

I choć boje się niesamowicie ognia...

Jakaś siła mnie do Ciebie przyciąga...

Przy Tobie płone niczym pochodnia...

Iskierka nadziei rozbłysła w mym sercu...

Wierze, że jestem w dobrym miejscu...

Że to co robie ma ukryty sens...

Że ta kreta droga ma gdzieś swój kres...

Możesz mi dać poczucie bezpieczeństwa...

Powiązane z nutką zdrowego szaleństwa...

Dobrym słowem pozyskałeś moje zaufanie...

Prosze niech tak na dłuższą chwilkę zostanie...

niczego sobie 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
huj ci w dupe
huj ci w dupe 4 czerwca 2007, 13:51
zjebany ty cfelu nsaucz sie pisac heehhehehehehehe
przysłano: 1 maja 2007 (historia)

Inne teksty autora

Magia
Anna
Rozstanie
Anna

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca