Literatura

Powrót do czasów dawnych (wiersz)

vikki

Widzę Cię w te dni ostatnie razem
Zastanawiam się czy będę w stanie wytrzymać
moje życie bez Ciebie.
Kiedy będę swą głowę co rano od poduszki odrywać,
przypomnę sobie dni w których nie przejmowaliśmy się życiem,
Nie mieliśmy żadnych problemów-
Byliśmy dziećmi.
We dni pogodne, słoneczne
śmialiśmy się razem mój przyjacielu.
Także w pochmurne chwile byliśmy razem,
kiedy potrzebowaliśmy swojej obecności.
Ja – milcząca
Ty – rozgadany
Zawsze myślami przy sobie.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 15 maja 2007, 08:48
ostatnia rozmowa przed rozstaniem , dużo w niej wspomnień , mało wiersza
przysłano: 3 maja 2007 (historia)

Inne teksty autora

* * *
vikki
Nie sam
vikki

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca