Literatura

Pod żaglami piosenki (wiersz)

agu$a

piosenka
I Pod żaglami piosenki, życie płynie jak w bajce
Świat muzyki jest wieczny,a marzenia uparte
Pod żaglami poezji,życie nie jest śmiertelne można
płynąć jak obłok mając myśli niedzielne

Ref. Dlatego śpiewam żeby przeżyć kolejne lekcje
w życiach grze,dlatego śpiewam żeby wierzyć że nigdy nie jest
aż tak źle,dlatego śpiewam żeby miłość nie zatonęła w morzu
dnia,dlatego śpiewam by tak było, że dobry świat to ty i ja.

II Pod żaglami muzyki ludziom bliżej do siebie jakby nuty i
dźwięki urodziły się w niebie,pod żaglami uśmiechu
łatwiej dotrzeć do jutra zamiast liczyć pieniądze,albo spalać
się w kłótniach

Ref. Dlatego śpiewam, żeby..............

Ref. dlatego śpiewam, żeby miłość nie zatonęła w morzu dnia,
dlatego śpiewam by tak było, że dobry świat to ty i ja.

wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 3 maja 2007 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca