Literatura

***** (wiersz)

monika

Szara ja i szary ty,
w ponurym świecie przyszło nam żyć.
By ciemno było ,
modlimy się.
W ciemności zgniło,
to czym jesteśmy My.
Boimy się słońca,
Boimy cienia.
Żyjemy życiem ,
bo żyć nam trzeba.
W ciemności miłej,
Po cichu tańczymy.
I tylko szkoda że się nie widzimy.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 12 maja 2007, 09:29
cienko . marne rymy , marna tematyka , zupełnie nie tak jak być powinno
Monika79&:-$;(
Monika79&:-$;( 22 czerwca 2017, 15:41
Że jest średnie!?
przysłano: 10 maja 2007 (historia)

Inne teksty autora

Milczenie
monika

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca