Literatura

Milczenie (wiersz)

monika

literówka
Tak przykro mi gdy miczysz.
Gdy milczysz gasne ja.
Choć miło jest tak milczeć,
gdy milczysz ty i ja.
Lecz nie ma cię,
lecz nie ma mnie.
Lecz jesteś tylko ty.
Tak przykro mi gdy milczysz ty,
bo milczysz sam,
nie My

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 maja 2007 (historia)

Inne teksty autora

*****
monika

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca